Vakantiehuis met zwembad huren Veel ruimte om lekker onder de palapa te gaan zitten Er is ook groen in de tuin!
Curacao

Tuin en Zwembad

Zwembad en tuin
Zwembad met terras en ligstoelen
Zwembad en tuin

Het leven op Curacao speelt zich voornamelijk buiten af. Daarom zult ook u verreweg de meeste tijd in het buitengedeelte doorbrengen. En hier hebben de eigenaren heel veel aandacht aan besteed zodat dat prima is verzorgd.

Vanuit de keuken, de woonkamer en zelfs de slaapkamer loopt u het grote overdekte terras op waar u gedurende een groot deel van de dag schaduw heeft. Het terras ligt aan de lijzijde van de villa, maar de plafondfan zorgt daar voor extra verkoeling. En loopt u wat verder het (onoverdekte) terras of de ‘palapa’ (een palmblad gedekte parasol) op, dan profiteert u weer van de bijna altijd waaiende passaatwind. Achter in de tuin is een tweede terras, waar u in de namiddag schaduw heeft.

Vanaf het betegelde terras loopt u het fraaie hardhouten pooldeck op en stap u het privézwembad in, waarvan de temperatuur tussen de 27° en 31 °C schommelt. Het zwembad ligt de hele dag in de zon, ook in de wintermaanden.

Er is veel ruimte voor terrasmeubilair, ligstoelen of een andere manier om de dag door te brengen. U kunt er ook voor kiezen de schaduw van de royale palapa op te zoeken. Hardhouten tuinmeubilair zorgt voor comfort en luxe rondom het pooldeck en op het terras.

En natuurlijk, hoe kan het ook anders op Curaçao, een BBQ. Het is ’s avonds buiten heerlijk vertoeven en wat is dan gezelliger om daarbij met z’n allen te bbq-en.

Buiten kunt u beschikken over een aanrechtblad met afzet gebied, kraan en spoelbak. Fijn om kleine hapjes te bereiden of handig als u de bbq gebruikt. Ook direct toegankelijk is een extra toilet, zodat u niet met natte voeten naar binnen hoeft.

Meer foto's

Palapa Palapa
Zwembad en tuin Zwembad en tuin
Zwembad en tuin Zwembad en tuin
Zwembad en tuin Zwembad en tuin