Voorkant Villa Kas Blanku Vakantiehuis voor maximaal 6 personen Typisch Curacao kunst aan de muur
Curacao

De Villa

De TV-hoek

De villa is in een L-vorm gebouwd en bestaat uit een woon- en een slaapvleugel. In de 'binnenkant van de L' ligt de porch die weer grenst aan het zwembad.

De woonvleugel bestaat uit een leuke en gezellige woonkamer, comfortabel meubilair met een fijne zithoek, een 42-inch LCD-televisie (met DVD-speler die ook geschikt is voor Nederlandse DVD's), een stereo installatie en sfeervolle verlichting. U kunt ook de stations Nederland 1, 2 en 3 alsmede BVN ontvangen.
U zult qua faciliteiten niks te kort komen in villa Kas Blanku en aan alles is gedacht om uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

De zithoek Woonkamer met een eethoek

De hoge plafonds en de fans zorgen voor een frisse temperatuur, die kan worden versterkt door de wind de woning binnen te laten komen.

De grote open keuken biedt veel kast- en werkruimte waar onder een kookeiland in het midden. De keuken is gemaakt van mooie materialen en heeft een granieten werkblad.

Alle denkbare kleine en grote apparatuur is aanwezig, dus het hoeft u aan niets te ontbreken. Erg plezierig is de aparte oven, de Senseo-koffiezetapparatuur en natuurlijk de 'side-by-side' koel-/vrieskast met ijsblokjes- en koudwaterdispenser. Heerlijk in een tropisch land! In de keuken treft u ook een aantal 220-V stopcontacten aan, de rest van de woning is voorzien van 127-V. Uw laptop- en telefoonopladers kunt u echter op beide aansluiten.

Keuken Keuken met kookeiland

Natuurlijk zijn er genoeg restaurants in de buurt waar u heerlijk kunt eten, maar zelf een lekkere maaltijd koken is hier een uitstekend alternatief. De openslaande deuren naar het overdekte terras maken de keuken tot een geheel met het buitengebied van deze villa.

De slaapvleugel bestaat uit 3 mooie slaapkamers in diverse formaten. Alle slaapkamers beschikken over boxspring bedden (zowel 1- als 2 persoons) en hebben elk een stille airco, zodat u altijd van een goede nachtrust kunt genieten.

De masterbedroom heeft een eigen badkamer en een royale inloopkast. Op deze slaapkamer kan tevens een kinderbedje worden bijgeplaatst. In deze slaapkamer ligt ook een föhn, zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen, want uw 220-V apparaat werkt niet op Curaçao. De andere twee slaapkamers hebben eveneens voldoende kastruimte en delen een badkamer.

De masterbedroom heeft twee openslaande deuren naar het zwembad. U stapt dus met enkele stappen van uw bed het zwembad in! Het is toch heerlijk om 's ochtends vanuit uw bed een verfrissende duik in het zwembad te kunnen nemen.

Slaapkamer Badkamer met wastafel

U kunt, zeker in de warmste maanden (juni-oktober) dus gemakkelijk aan de hitte ontsnappen door gebruik te maken van de zeer geruisarm werkende airco's. Alle slaapkamers hebben deze voorziening. Doordat de slaapkamers allemaal 'goed op de wind' liggen, kunt u er ook voor kiezen de wind door de ramen naar binnen te laten komen voor meer natuurlijke koelte. Zeker in de wintermaanden (wanneer het 's-Nachts tot ca. 23 graden afkoelt) vaak zeer comfortabel.
Er liggen een aantal DVD's in diverse genres in de woning en u kunt zelf uw eigen (kinder-) dvd's eenemen.

Slaapkamer Schilderij

Meer foto's

Keuken, zithoek en de eettafel Lekker buiten zitten