Vakantiehuis huren op Curacao Een fijne Curacao Vakantie!
Curacao

Uw kinderen

Kinderen mee op vakantie naar Curacao

Veel van onze gasten zijn gezinnen met kinderen. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat uw (klein-) kinderen het ook uitstekend naar de zin hebben.

Maar er is nog een reden dat de eigenaar Kas Blanku van een aantal kindvriendelijke spullen heeft voorzien. U heeft al bagage genoeg en veelal mag u niet meer meenemen dan 25 kilo per persoon. Dus zeg nu zelf: dan is het toch heerlijk als veel dingen al aanwezig zijn? Villa Kas Blanku heeft daarom een aantal faciliteiten voor uw kinderen.

Voor de allerkleinsten is er een kinderbedje (matrasmaat 60 x 120 cm) beschikbaar (inclusief natuurlijk alle linnengoed, een tweede bedje is op aanvraag en tegen geringe vergoeding verkrijgbaar) en hebben wij voor een kinderstoel gezorgd.

Voor de al wat grotere kids hebben wij een aantal kinder- en jeugd DVD's beschikbaar.
Verder kunnen wij via onze lokale beheerder en tegen geringe vergoeding zorgen voor artikelen zoals een babyfoon, een kinderwagen, maxi-cosy e.d. Als u via ons ook een auto huurt, levert de verhuurder daar ook kinderstoeltje(s) bij. Vraagt u er even naar bij uw reservering.